30 & 31 juli: Spaghetti

Ciné Mangiare bezorgt je een unieke filmavond, voorafgegaan door een heerlijke maaltijd. In elk ticket zijn film en maaltijd inbegrepen. Bij je reservatie kan je aanduiden welke versie van het gerecht je verkiest: vlees of veggie. Tijdens deze zomereditie vertonen we de film ‘s avonds twee keer: om 20 uur (indoor) en om 22u (outdoor). Kies je voor de buitenvoorstelling, raden we je aan om een trui en een dekentje mee te brengen. Deze week op het menu: spaghetti. Vertoning om 20 uur: dinner tussen 18 uur en 19u30. Vertoning om 22 uur: dinner tussen 20 uur en 21 uur.

Cinema Paradiso (1988)

30 & 31 juli

Ciné Mangiare

Ciné Mangiare bezorgt je een unieke filmavond, inclusief heerlijke maaltijd.

Plaatsen zijn beperkt, dus reserveren is aangewezen. Bij je reservatie kan je aanduiden welke versie van het gerecht je verkiest: vlees of veggie.

Tijdens deze zomereditie vertonen we de film ‘s avonds twee keer: om 20 uur (indoor) en om 22u (outdoor). Kies je voor de buitenvoorstelling, raden we je aan om ook een trui mee te brengen.

Elk ticket is inclusief film én maaltijd. Dineren is elke avond mogelijk tussen 18 uur en 21 uur. Pik je de voorstelling mee om 20 uur? Dan vragen we je graag om voor 19u30 te arriveren. ;

CINÉ

indoor vertoning: 20u

outdoor vertoning: 22u

 

MANGIARE

Voor een ouderwets decadente maaltijd van de mama verwelkomen we je zowel ‘s middags als ‘s avonds. 

Lunch: 12u - 14u / €13

Dinner (inclusief film): 18u - aanvang film / €15

 

Ciné café

Gewoon iets drinken? Dat kan ook. Ons café opent elke dag de deuren om 11u30.

 

Volg ons via Facebook voor meer informatie.